temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παυλοπούλου: «Είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση»
Μπάσκετ

Παυλοπούλου: «Είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, μίλησε για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κουρσκ και για το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός μετά το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα επί του Σπορτιγκ για την Α1 Γυναικών, ταξιδεύει στο μακρινό Κουρσκ για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, την πρώτη και αήττητη στον όμιλό του, Ντιναμό Κουρσκ. Οι ερυθρόλευκες μετά την ιστορική τους νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Sopron Basket, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις στην διοργάνωση και να είναι ανταγωνιστικές απέναντι σε μία εκ των φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου, μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Ρωσία και για το πώς θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αρχικά η γκαρντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σίγουρα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας γιατί είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι το οποίοι συνοδεύεται και από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Εμείς όμως από την μεριά μας είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι απέναντι στην Dynamo Kursk στο οποίο θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της Σοπρόν. Η Πηνελόπη Παυλοπούλου τόνισε για το πόσο βοήθησε αυτό το αποτέλεσμα την ομάδα της, λέγοντας πως: «Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αισθανόμαστε πάρα πολύ δικαιωμένες για τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει τόσο καιρό. Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένες με μία νίκη στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κυνηγήσουμε κι άλλες και αυτές θα έρθουν μόνο με καλές εμφανίσεις.

Οπότε με το να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο στους αγώνες και στις προπονήσεις, πιστεύω ότι αφού ήρθε η πρώτη μας νίκη και βρήκαμε τι χρειάζεται για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια».

Τέλος για το «κλειδί» της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κουρσκ στη Ρωσία, η γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε ότι: «Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή παρουσία στο αμυντικό μας κομμάτι κυρίως. Γιατί πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συνηθίζεται ως ένα σημείο η επίθεση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στη Ρωσία λοιπόν θα πρέπει να έχουμε ως βασική μας αρχή την άμυνα και μετά να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι επιθετικά. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω και η εμφάνισή μας να συνοδεύεται από πολλούς καλούς παράγοντες».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων