Με τον Ουίλιαμ Χάτσερ στην 12άδα του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (12/01, 17:30), για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε βίντεο, με το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου να αναλύει στους «ασπρόμαυρους» παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού του Περιστερίου. Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα των Δυτικών Προαστίων τα πηγαίνει εξαιρετικά και βρίσκεται στην 3η θέση.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε ότι το Περιστέρι είναι μια καλά δομημένη ομάδα, με καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική θέση του Περιστερίου. Είναι μία καλά δομημένη και στημένη ομάδα, που έχει στόχευση σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στο κομμάτι της τακτικής και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Με καλούς και ποιοτικούς ξένους παίκτες, με καλούς Έλληνες παίκτες, κομβικούς για το παιχνίδι τους, όπως ο Βασιλόπουλος και με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Θα πρέπει να κάνουμε μία πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση, να ελέγξουμε τους καλούς επιθετικά αντίπαλους παίκτες και να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας για να βρούμε το κατάλληλο πλεονέκτημα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι».