Το ρεκόρ του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο ανδρών έφτασε τις 150 διαδοχικές νίκες! Το αερί αυτό άρχισε στις 11 Μαΐου του 2013 με τη νίκη στο Λαιμό, επί της Βουλιαγμένης με 8-6.

Μια εβδομάδα πριν τη διεκδίκηση του Κυπέλλου, πρώτου τροπαίου της αγωνιστικής σεζόν 2018-19, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με 12-4, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, πήραν προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος, έκαναν το «12Χ12» και διεύρυναν το ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα στις 150 σερί νίκες. Πλέον η προσοχή όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, στρέφεται στο Final-4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί 18 και 19 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Γλυφάδα, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης (18/1, 20:00).

Η Βουλιαγμένη επικράτησε στο Λαιμό 9-4 του ΠΑΟΚ, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ της περασμένης εβδομάδας από το Περιστέρι και επανήλθε στη δεύτερη θέση βαθμολογίας. Με τον ΝΟΒ αγωνίστηκε -ως Έλληνας πλέον- ο ομογενής τερματοφύλακας Άντονι Χρύσανθος, αφού ολοκλήρωσε τις τυπικές διαδικασίες για την απόκτηση υπηκοότητας.