Ο Τάσος Μπακασέτας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ως το 2022 και με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό σχολίασε το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τους Kιτρινόμαυρους.

Ο έλληνας μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε μια σειρά ανθρώπων και τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που θα παραμείνει στην Ενωση για τρία ακόμη χρόνια.

Αναλυτικά ο Μπακασέτας αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Τέλος καλό, όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την κοπέλα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι, τα διοικητικά στελέχη, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλος καλό,όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ανηκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,την κοπελα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου κ με στηρίζουν! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι,τα διοικητικά στελέχη,τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές κ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak) στις