Όπως είναι ήδη γνωστό, το νούμερο ένα ζήτημα αυτήν την στιγμή στον Άρη είναι η ενίσχυση ρόστερ του σε συγκεκριμένες θέσεις, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι τέσσερις ή ακόμη και πέντε. Οι ιθύνοντες των Κίτρινων, έχουν ξεπεράσει το στάδιο της αναζήτησης, έχοντας εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους, και πλέον επικεντρώνονται στις διαπραγματεύσεις.

Γεννημένος στις 15 Αυγούστου του 1996 στη Γκάνα, είχε την πρώτη επαφή του με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το 2014/14 όταν και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Πόρτο μετρώντας έξι συμμετοχές με την Κ19. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Πορτιμονέσε έχοντας συνολικά 81 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Έχει αγωνιστεί και ως δανεικός, για μισή σεζόν, στην Μπουντεσλίγκα ΙΙ, στις υπηρεσίες της Μόναχο 1860 (19 συμμετοχές, 2 γκολ).

Τον Ιανουάριο του 2018, ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Αϊντχόφεν. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν τον περίμεναν για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της μεταγραφής, ωστόσο εκείνος προτίμησε την περίπτωση της Σπόρτινγκ, με τους πρωτοπόρους της Eredivisie να μένουν με την… ανάμνηση του νεαρού διεθνή Γκανέζου. Έως σήμερα, ο Λούμορ έχει αγωνιστεί σε 9 ματς της Σπόρτινγκ (244 αγωνιστικά λεπτά) και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης κάνουν λόγο για έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη με δυνατό κορμί, καλά τρεξίματα και δυνατότητα προώθησης.