Στις 26 Δεκεμβρίου ήταν τα 45α γενέθλια του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του ο Κωνσταντίνος μέχρι και σήμερα δίνει “μάχη” για την αποκατάσταση της υγείας του. H σύζυγός του, Εβελίβα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από κοντά τον βοηθά να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Αντίθετα όλο αυτό το διάστημα δεν είχε συναντηθεί καθόλου τον γιο του Αλέξανδρο, καθώς η σύζυγός του ήθελε να προετοιμάσει και τους δυο για αυτή τη σημαντική μέρα.  Επέλεξε λοιπόν η συνάντηση μπαμπά και γιου να γίνει ανήμερα των γενεθλίων του Κωνσταντίνου.

Η Εβελίνα Βαρσάμη, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, δημοσίευσε στο facebook φωτογραφία από το νοσοκομείο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιο, κάνοντας βόλτα με τον γιο του. Εβελίνα Βαρσάμη - νοσοκομείο - γιος

 

Την Τρίτη 10 Απριλίου,  ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά από 107 μέρες νοσηλείας στο Ασκληπιείο, τρεισήμιση μήνες μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Ρούπας, περιέγραψε την ακριβή κατάστασή του, μιλώντας στο Happy Day:«Εξήλθε από το νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο, είναι απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, δεν έχει καμία απόκλιση από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε υποστεί. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσει την αποκατάστασή του την οποία χρειάζεται. Νοσηλεύτηκε από 24/12 μέχρι σήμερα. 3,5 μήνες εκ των οποίων από αυτό το χρονικό διάστημα, οι 2,5 μήνες ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με ό,τι συνεπάγεται. Ε, δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές που κινδύνευσε και η ζωή του αλλά αντιμετωπίστηκαν όλα αυτά τα προβλήματα επιτυχώς. Μετά τους 2,5 μήνες έφυγε, πήγε στη νευροχειρουργική κλινική όπου από εκεί και προήλθε από το αρχικό του τραύμα, τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που είχε υποστεί, νοσηλεύτηκε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και σήμερα όπου η κατάστασή του όπως σας είπα και προηγουμένως είναι πλήρως ελεγχόμενη πλέον και από εκεί και πέρα απομένει το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης.
Δεν έχει αποχωριστεί την τραχειοστομία οπότε δεν μπορεί να μιλήσει, είναι κάτι το οποίο το έχουμε ως εργαλείο ασφαλείας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Επικοινωνεί όμως με τους δικούς του. Κάποια μέρα τελευταία που τον είχα επισκεφτεί, τον είδα καθιστό στην καρέκλα. Καταλαβαίνει πλήρως. Από εκεί και πέρα, τα θέματα της κίνησης είναι το επόμενο ερώτημα που θα πρέπει σιγά σιγά να κατακτήσει. Άνθρωποι που είναι 3,5 μήνες κλινήρεις θα πρέπει να μάθουν σιγά σιγά από την αρχή να κάνουν κάποια πράγματα που κάνουμε απλά και καθημερινά. Το σίγουρο είναι ότι φεύγει από εμάς, πλήρης υγείας.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγγελίδης με τη μηχανή του είχε προσκρούσει σε λεωφορείο τα Χριστούγεννα του 2017 και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά.