Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το corfutv.gr, ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος κρατείται, ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του στη διάρκεια της ανάκρισης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πτώμα φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ολα ξεκίνησαν την Τρίτη το βράδυ, όταν η άτυχη γυναίκα δεν επέστρεψε στο σπίτι στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ανησυχία των φίλων της. Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ενημέρωσαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Από νωρίς το πρωί, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες, με καταθέσεις ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός της οι οποίοι την είδαν τελευταία φορά.

Τελικά, μετά από συντονισμένες έρευνες και καταθέσεις, περίπου στις 19:30 εντόπισαν τον χώρο όπου πιθανολογούσαν ότι είχε θαφτεί η 28χρονη.

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, το πτώμα της βρέθηκε και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος.

Ο καθ’ ομολογία παιδοκτόνος φέρεται να μην ενέκρινε τον δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει.