Ο Αρης συνεχίζει την προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση και την Παρασκευή (28/12) προέκυψαν δύο νέα ονόματα για τους κίτρινους. Όπως αναφέρουν πηγές από την Κρήτη, ο «Θεός του πολέμου» φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τζόσεφ Εφορντ, τον 22χρονο επιθετικό του Εργοτέλη.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Αμερικανού με τους Κρητικούς λήγει το 2020, ενώ θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν ο κορυφαίος του Εργοτέλη πετυχαίνοντας και γκολ και ασίστ.

Θετικό φυσικά ότι ο Έφορντ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, δηλαδή στα δύο άκρα, αλλά και την κορυφή.

Εξάλλου, ένα ακόμη όνομα που ήρθε στην επιφάνεια για τους κίτρινους, είναι αυτό του Φραν Κάρμπια. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός από την Ισπανία αποχωρεί από τη Ρέους η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Κάρμπια προτάθηκε στον Άρη με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν την περίπτωσή του. Να αναφέρουμε οτι φέτος ο Κάρμπια έγραψε 17 συμμετοχές και ένα γκολ στη Segunda Division. Αγωνιζόταν στην Ρέους από το 2013.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rjcqv6GB3dw

https://www.youtube.com/watch?v=WLTO9Z_exyA