Πάνω από 24ώρες έχουν περάσει από την στιγμή που τέσσερις άγνωστοι ακινητοποίησαν και έβαλαν με τη βία τον 51χρονο επιχειρηματία σε ένα τζίπ κάτω ακριβώς από το σπίτι του στον Πειραιά.

Η σύντροφος του επιχειρηματία, Χρύσα Δρακάκη, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς ήταν στο σπίτι τη στιγμή της αρπαγής του μαζί με την οικιακή βοηθό. Οι δράστες παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες δεν έχουν ακόμα τηλεφωνήσει στην οικογένεια και αυτό δυσκολεύει ακόμα την κατάσταση της συντρόφου του επιχειρηματία.

Το μοντέλο, που είχε συμμετάσχει σε ηλικία 16 ετών στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και το 2009 στα Playmate είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές αλλά δεν γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια αλλά κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους χωρίς να εμφανίζονται σε κοσμικές εκδηλώσεις. Οι δυο τους βρίσκονταν στην Παύλιανη για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και επέστρεψαν στον Πειραιά για περάσουν την Πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου.

Πρώην σύζυγος: Συγγνώμη αλλά είναι καθαρά οικογενειακό θέμα

Η πρώην σύζυγος του 51χρονου δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους με λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια.

«Συγγνώμη αλλά είναι καθαρά οικογενειακό» δήλωσε η ίδια συγκλονισμένη και αναφέρθηκε στην δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά που έχει με τον επιχειρηματία.

«Είναι πολύ άσχημο το θέμα και για τα παιδιά, γιατί έχουμε τρία παιδιά» ανέφερε σε δημοσιογράφους η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία.