Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλυσε τη συνεργασία της με τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της αγγλικής ομάδας από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων ευχαρίστησε τον Special One για την προσφορά του και τον αποχαιρέτησε δίνοντας του μια τεράστια αποζημίωση.

Πλέον η Γιουνάιτεντ θα επικεντρωθεί στον αντικαταστάτη του Μουρίνιο στον πάγκο, με τις επιλογές να μοιάζουν μετρημένες τη δεδομένη χρονική περίοδο. Καταρχάς το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα είναι πως θα αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Μάικλ Κάρικ έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η φήμη πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών κι αναμένεται να είναι από το πρώτο ράφι. Ο Κάρικ θα είναι προσωρινά, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει κι ανάλογη περίπτωση. Τα «κουκιά» είναι μετρημένα στον αγγλικό σύλλογο. Ο πρώτος στόχος φαίνεται ότι είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε ρεπορτάζ της Γιουνάιτεντ. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θα έχει επαφές μαζί του, ενώ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα εξετάζεται και η περίπτωση του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος αν και φαίνεται πως ενδιαφέρει και τη Μίλαν.

Ο μεγάλος στόχος όμως των Γκλέιζερ και του Γουντγουορντ φαίνεται πως είναι ένας προπονητής που δεσμεύεται με συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Ο λόγος φυσικά για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος είναι στην Τότεναμ και μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ρήτρα παραχώρησης αλλά η Γιουνάιτεντ τον κοιτάζει για το καλοκαίρι του 2019. Ο Γούντγουορντ είχε μιλήσει μαζί του πριν τελικά αναλάβει ο Μουρίνιο και θεωρείται δεδομένο πως θα προσπαθήσει να τον πάρει από την Τότεναμ, η οποία όμως δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος αλλά συνάμα αποτελεί και τον διακαή πόθο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.