Tο δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό έκανε ο Κάιλ Κούριτς τονίζοντας ότι είναι η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μπλαουγκράνα», ενώ παράλληλα ταύτισε τον Βασίλη Σπανούλη με τους Eρυθρόλευκους.

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο ντεφορμάρισμα της Μπαρτσελόνα αλλά και για την συντριβή της στο κλάσικο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

-Για το αυριανό παιχνίδι: «Πρέπει να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που κάναμε νωρίτερα στη σεζόν. Να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί και ομαδικοί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι έχουν μια καλή σεζόν ως τώρα, αλλά πρέπει να ξαναμπούμε στον σωστό δρόμο. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας».

-Για το αν η Μπαρτσελόνα έχει χάσει το αμυντικό φίλτρο που την βοήθησε να κάνει 5 σερί νίκες: «Είναι αλήθεια ότι την περίοδο που κερδίζαμε αυτό που ξεχώριζε ήταν η άμυνα μας. Ήμασταν σκληροί, πιέζαμε την κυκλοφορία της μπάλας, πηγαίναμε πρώτοι στα ριμπάουντ. Ίσως οι συνεχόμενες νίκες να μας χαλάρωσαν λίγο, να σκεφτήκαμε ότι αρκεί να εμφανιστούμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να ξαναθυμηθούμε τον παλιό μας εαυτό».

-Για το αν η ήττα από την Μάλαγα στο πρωτάθλημα είχε να κάνει και με την απογοήτευση από την ήττα από την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα: «Νομίζω ότι η απογοήτευση από την ήττα στο clasico μεταφέρθηκε και στο ματς με την Μάλαγα. Είχαμε ένα κακό διάστημα στην Ευρωλίγκα, κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Τενερίφη, αλλά είχαμε μια σκληρή βραδιά στη Μαδρίτη η οποία συνεχίστηκε και ψυχολογικά και στη Μάλαγα. Δεν βγήκαμε στο παρκέ όπως θα έπρεπε».

-Για το ποιον ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Όταν μιλάς για τον Ολυμπιακό, είναι απαραίτητο να μιλήσεις για τον Σπανούλη, έτσι δεν είναι; Θυμάμαι να παρακολουθώ το Φάιναλ-Φορ δύο χρόνια πριν και να τον παρακολουθώ να πετυχαίνει εκείνα τα side –step τρίποντα προς τα δεξιά. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να τον μαρκάρω αύριο, ανυπομονώ για την πρόκληση!».