Οι γαλλικές αρχές ήραν την Κυριακή την προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του δράστη της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά του  Στρασβούργου , σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού.

Ωστόσο οι αρχές αποφάσισαν να συνεχιστεί η κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

«Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν», διευκρίνισε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση του Σερίφ Σεκάτ το βράδυ της Τρίτης στη ζώνη της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Στρασβούργου, ενώ το βράδυ της Πέμπτης, π 29χρονος ριζοσπαστικοποιημένος κακοποιός, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, μετά από διήμερο ανθρωποκηνυγητό που είχν εξαπολύσει οι αρμόδιες αρχές μετά την επίθεση, για τον εντοπισμ΄ό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από