Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σε χρόνο ρεκόρ επέστρεψε στην ομάδα. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού είχε σπάσει το αριστερό του χέρι στις 17 Νοεμβρίου και το ιατρικό τιμ εκτίμησε την απουσία του σε ενάμιση μήνα.

Ο Κουλιμπαλί, όμως, κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα και σχεδόν έναν μήνα αργότερα πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε μάλιστα και στο διπλό κι έτσι ο Γιώργος Δώνης έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο. Επειδή, ωστόσο, έχει χάσει προπονήσεις δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (16/12, 19:00, ΟΑΚΑ). Δεν αποκλείεται ο Δώνης να τον πάρει στην αποστολή στα Χανιά και να του δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο. Με τα έως τώρα δεδομένα, πάντως, το πιο πιθανό είναι να τον έχει στη διάθεσή του για τον τελευταίο αγώνα του χρόνου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παράλληλα, ακολούθησε και την Παρασκευή πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω της κούρασης και των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό και λογικά ο Δώνης θα τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή. Αν όμως ο αρχηγός δεν τα καταφέρει και συνεχίσει να έχει μικροενοχλήσεις, τότε τη θέση του θα πάρει μάλλον ο Χατζηθεεδωρίδης. Ο Κάτσε θα είναι κόφτης και ο Χρήστος Δώνης ο δεύτερος εσωτερικός μέσος σε διάταξη 4-3-3. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Μουνιέ, ο οποίος όμως δεδομένα θα γυρίσει το νέο έτος.