temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
«Μέσα» και ο Πέλκας για Μπάτε
Ποδόσφαιρο

«Μέσα» και ο Πέλκας για Μπάτε

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για τη μάχη της Πέμπτης με την Μπάτε

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Τρίτης είδε τον Δημήτρη Πέλκα να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα της Λευκορωσίας.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται από τον Ρουμάνο τεχνικό για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης. Ο Δικέφαλος στο ματς με την ΜΠΑΤΕ θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Europa League. Όλα, ωστόσο, θα κριθούν και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού του ομίλου ανάμεσα στη Βίντι και την Τσέλσι.

Για να περάσει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει την ΜΠΑΤΕ και οι Λονδρέζοι να φύγουν με το διπλό από την Ουγγαρία. Οι Ασπρόμαυροι πλέον μετρούν αντίστροφα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, με την προπόνηση της Τετάρτης να είναι προγραμματισμένη για τις 11:30. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου θα πραγματοποιηθεί στις 14:30.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων