Πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή, Νίκο Κουρκούλη να χωρίζει με τη σύζυγο του, Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής φανερά ανανεωμένος βρέθηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και έδωσε τη δική του απάντησε στις φήμες περί χωρισμού.

«Η Κέλλυ είναι καλά. Έχουμε γυρίσει όλοι, είμαστε μόνιμα Ελλάδα. Τα μικρά μου είναι πολύ χαρούμενα που είναι εδώ. Πήγαμε για ένα σκοπό στην Αυστραλία, χρειάζεται υπομονή. Είναι ένας λατρεμένος τόπος. Θεωρώ χαζό να κάτσω και να σχολιάσω το οτιδήποτε, όταν κάποιος κάθεται και γράφει από την αρχή της γνωριμίας μου με την Κέλλυ ότι χωρίζουμε. Θα πω κάτι κι εκεί θα το κλείσω το θέμα, τα ζευγάρια περνάνε φάσεις στη ζωή τους, τώρα σε αυτή τη φάση να μπαίνω στην διαδικασία να απαντώ αν είμαι καλά ή αν δεν είμαι καλά, αν χώρισα ή δε χώρισα, δε θα το κάνω. Καταρχήν αν είχα χωρίσει.. αν είχα πάρει διαζύγιο θα το ήξερε ο κόσμος όλος δε θα το κρατάγαμε κρυφό. Αν από την άλλη έχω πρόβλημα με τη γυναίκα μου δε θα κάτσω να πω σε εσένα και στον κόσμο, ότι έχω πρόβλημα. Στο κάτω κάτω η ζωή είναι δική μου αν θέλω να τη δημοσιοποιήσω, θα πω αυτό που πρέπει κι αυτό που θέλω να πω» τόνισε ο τραγουδιστής.