Η επίδειξη του οίκου Chanel για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 θα είναι το θέμα του πρώτου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ 7 Days Out που θα προβληθεί στο Netflix.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Άντριου Ρόσι, ο οποίος έχει δώσει προηγουμένως, μια πίσω από τη σκηνή ματιά στο Met Gala, στην ταινία του The First Monday in May – και θα ακολουθήσει τον Καρλ Λάγκερφελντ, καθώς κάνει τις προετοιμασίες την τελευταία εβδομάδα πριν από το σόου της ανοιξιάτικης συλλογής του.

Σύμφωνα με το WWD, στον Ρόσι δόθηκε η ελευθερία να κινηματογραφήσει ό,τι ήθελε, με πλήρη πρόσβαση στον Λάγκερφελντ και την ομάδα του, καθώς εργάζονταν στο στούντιο και στα ατελιέ υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel, οπότε το αποτέλεσμα είναι μία συναρπαστική εικόνα του τι συμβαίνει πέρα από το φως της δημοσιότητας.

Στην επίδειξη, ο Καρλ Λάγκερφελντ μετέφερε τους επισκέπτες σε ένα πάρτι σε κήπο στο Grand Palais στο Παρίσι, στο οποίο έκανε ντεμπούτο ως νύφη η Adut Akech Bior, μοντέλο με καταγωγή από την Αυστραλία και το Σουδάν, η δεύτερη μαύρη νύφη στην ιστορία του Chanel, μετά την Alek Wek.

Άλλα επεισόδια της σειράς 7 Days Out θα καλύπτουν οραματιστές και τις ομάδες τους στους τομείς της μόδας, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας, του κινηματογράφου, του διαστήματος.

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου.