Σε ένα πολύ μεγάλο ματς, Ολυμπιακός και Φερεντσβάρος διεκδίκησαν το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Super Cup στο πόλο, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν στα πέναλτι από τους πολύ ισχυρούς Ούγγρους. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δήλωσε στο olympiacossfp.gr πως νιώθει περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του που ‘έχασαν στις λεπτομέρειες, ενώ έδειξε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι και πάλι μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν εκ νέου το τρόπαιο του Champions League.

«Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής τα εξής: «Όταν χάνεις στα πέναλτι, σε ένα τέτοιο παιχνίδι στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου φεύγεις πικραμένος. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει μια φανταστική χρονιά με ένα ακόμη τίτλο. Όλοι οι φίλοι της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης ήθελαν ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτό έγινε ανάμεσα σε δυο μεγάλα κλαμπ.

Αγωνιστικά είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι με δυο παραπάνω που δεν εκτελέσαμε σωστά. Παρ’ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για την ομάδα μου γιατί όλα αυτά που έχουν πετύχει φέτος κάνουν τον Ολυμπιακό μια πολύ ισχυρή ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Και από ότι έδειξε το σημερινό ματς, θα μας δοθεί η ευκαιρία και φέτος να διεκδικήσουμε το Champions League».