temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
«Τελειώνει» από τους Σίξερς ο Φουλτζ
Μπάσκετ

«Τελειώνει» από τους Σίξερς ο Φουλτζ

Ο Μαρκέλ Φουλτζ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στη Φιλαδέλφεια και είναι θέμα χρόνου να τον «ξεφορτωθούν» οι Σίξερς.

Οι Σίξερς επέλεξαν στο ντραφτ του 2017 στο Νο 1 τον Μάρκελ Φουλτζ ελπίζοντας πως βρήκαν στο πρόσωπό του τον κορυφαίο γκαρντ του μέλλοντος στο ΝΒΑ. Ο 20χρονος σκόρινγκ γκαρντ όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως μπορεί να αναλάβει το βάρος μιας θέσης που πριν μια δεκαετία άνηκε στον Άλεν Άιβερσον.

Ο Φουλτζ μπορεί να επιλέχθηκε στο Νο 1 του ντραφτ αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, καθώς την περσινή σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά κι αγωνίστηκε σε μόλις 14 παιχνίδια. Ο τραυματισμός αυτός μαζί με κάποια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει και πάλι στον ώμο τον έχουν πάει πολύ πίσω και οι Σίξερς ψάχνουν τρόπο να τον ξεφορτωθούν, διότι φαίνεται πως δεν μπορούν να βασιστούν πάνω του.

Ο νεαρός γκαρντ ουδέποτε βελτιώθηκε σημαντικά και φέτος μάλιστα φαίνεται να είναι ακόμα χειρότερος, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 8,2 πόντους, 3,7 ριμπαόυντ και 3,1 ασίστ σε 19 ματς.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων