Μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε στο Νιου Τζέρσεϊ όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα τέσσερα μέλη της βρέθηκαν νεκρά στην έπαυλη τους.

Η οικογένεια Κανέιρο δολοφονήθηκε πριν το σπίτι τους τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ ο αδερφός του θύματος συνελήφθη για εμπρησμό στην δική του οικία.

Αυτή η περίεργη υπόθεση έχει απασχολήσει τις αρχές που εκτιμούν ότι η οικογένεια είχε μπει στο στόχαστρο κακοποιών για προσωπικές του διαφορές.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο, 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε, 11 ετών και Σοφία, 8 ετών.

O Πολ Κανέιρο αδερφός του πατέρα της οικογένειας κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από 8 ώρες μετά, αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την οικία του αδερφού του, 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να αρνηθεί ότι ο Πολ Κανέιρο είναι ύποπτος για τους θανάτους.

Τα πτώματα της συζύγου και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός οικίας και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.