Η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αναχώρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος».

Το βράδυ (20:00) προπονήθηκε στην έδρα της Βολερό και το πρωί ανήμερα του αγώνα της (Τρίτη, 20/11 στις 21:00) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βολερό και να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση, η οποία κριθεί στον επαναληπτικό στο Ρέντη την μεθεπόμενη Τρίτη (27/11).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τη Βολερό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα ματς χωρίς την πίεση του φαβορί, μιας και ο αντίπαλος μας παρουσιάζεται σα να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εδώ, πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας όπου θα κριθεί η πρόκριση. Η Βολερό είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλές ξένες και καλές αθλήτριες αλλά και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα».

H αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε τα εξής: «Οι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζονται για την ομάδα μας με αμείωτους ρυθμούς. Μπροστά μας έχουμε το πιο δυνατό μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν όπου θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ματς με τη Βολερό θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Ρέντη, όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για την πρόκριση».