Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το νικητήριο γκολ της Αγγλίας στην αναμέτρηση με την Κροατία (2-1) το βράδυ του Σαββάτου (17/11), χαρίζοντας έτσι στα Λιοντάρια και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της League A του Nations League.

Αυτό σημαίνει ότι «έσπασε» μία αφλογιστία 747 λεπτών με τη φανέλα των Λιονταριών, αφού είχε μείνει «άσφαιρος» τόσο στα τέσσερα ματς του Nations League, όσο και στα φιλικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, τελευταία φορά είχε σκοράρει στο ματς με αντίπαλο την Κολομβία, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε, στο 57ο λεπτό είχε βρει δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια η ομάδα του πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Στους αγώνες που μεσολάβησαν, η Αγγλία βρήκε απέναντί της κατά σειρά τις Σουηδία, Κροατία και Βέλγιο στο Μουντιάλ της Ρωσίας, τις Ελβετία και ΗΠΑ σε φιλικά, και τις Ισπανία και Κροατία εις διπλούν για το Nations League. Ο επιθετικός της Τότεναμ είχε αγωνιστεί ως βασικός στα περισσότερα εξ αυτών, όμως δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα.

Δείτε το γκολ του 25χρονου κόντρα στους Κροάτες: