Το μπρα ντε φερ Γκάλαξι – Μίλαν για χάρη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει νικητή τον ιταλικό σύλλογο σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με τη Μίλαν είναι έτοιμο για υπογραφές. Έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους Ροσονέρι, ο σουηδός επιθετικός φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση για αμοιβή δύο εκατομμύριων ευρώ που αντιστοιχεί στο διάστημα Ιανουάριος – Ιούνιος 2019.

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Gazzetta dello Sport με τον τίτλο «Πάρε με Μίλαν, ακόμη και για έξι μήνες», που συνοδεύεται από σχετική φωτογραφία του Ιμπραϊμοβιτς.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως ανάλογα με την εξέλιξη και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την εξάμηνη συνεργασία τους, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου. Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα, υπενθυμίζει πως η Μίλαν βρίσκεται υπό μόνιμο έλεγχο από την UEFA σχετικά με το οικονομικό fair-play και πως οι πολλοί τραυματισμοί, ενδεχομένως να καθιστούν περισσότερο αναγκαία την απόκτηση ενός αμυντικού ή ενός μέσου.

Την ίδια ώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο τεχνικός διευθυντής των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Γιόβαν Κιρόφσκι, μίλησε στο «Sky Sports Italia» τονίζοντας η ομάδα του θέλει να κρατήσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στις τάξεις της και δουλεύει για να το καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Ζλάταν είναι ένας φανταστικός παίκτης τόσο για εμάς όσο και για ολόκληρο το MLS. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει έρθει ποτέ στο αμερικάνικο πρώταθλημα. Είναι ένας “killer”, θέλει πάντα να κερδίζει και να σκοράρει.

Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου μαζί μας και θέλουμε να είναι χαρούμενος στην ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το ότι θα συνεχίσει να παίζει στους Γκάλαξι.

Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, μοναδικός για μας. Το ότι σκοράρει τόσα γκολ και μοιράζει τόσες ασίστ σε αυτή την ηλικία και μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, είναι απίστευτο.

Υπάρχουν πολύ εκπληκτικοί παίκτες, αλλά κανείς δεν είναι σαν και αυτόν».