Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής της Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ, μετά τη νίκη επί της Εθνικής μας ομάδας στο ΟΑΚΑ με 1-0, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η Εσθονία έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ελλάδα και επισήμανε ότι η νίκη δίνει πνοή στην ομάδα του ενόψει των προκριματικών του Euro.

Αναλυτικά:

Για το αν η νίκη ήταν έκπληξη για εκείνον: «Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε και τώρα που αποκλειστήκαμε, παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας, να σκοράρουμε στην αντεπίθεση και να διατηρήσουμε την εστία μας απαραβίαστη. Φυσικά και ήταν έκπληξη. Πριν το παιχνίδι δεν ξέρω πως αυτό θα τελειώσει, όμως παίζουμε για να νικήσουμε. Ξέραμε πως αν αμυνθούμε με συμπαγή τρόπο, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά τις ήττες, η νίκη μας δίνει μια πνοή για τα προκριματικά του EURO».

Για το αν η Εσθονία νίκησε λόγω της πολύ κακής εμφάνισης της Ελλάδας: «Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είχαμε λίγες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως ξέραμε τα δυνατά σημεία της Ελλάδας και προσπαθήσαμε να την αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο τέλος, αλλά τα καταφέραμε. Η Ελλάδα δεν έπαιξε άσχημα».