Με ερώτηση στην… ερώτηση απάντησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, σχετικά με την αγωνιστική παρουσία του Γουίλιαμς-Γκος στο ντέρμπι «αιωνίων». Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Άλλο ένα σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά τις χάσαμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, καθώς σε ένα δύσκολο σημείο της σεζόν πρέπει να προχωρήσουμε. Θα έχουμε στιγμές σαν αυτές. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όπως είμαστε. Σημειώσαμε βελτίωση. Είμαστε νέα ομάδα που μεγαλώνει» είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε αναφερόμενος στον Βεζένκοφ και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του: «Είναι υγιής. Μερικές φορές οι παίκτες περνούν διαστήματα που δεν αγωνίζονται. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά και όταν επιστρέψει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Είναι νωρίς στην σεζόν».

Για τον Γουίλιαμς-Γκος: «Όταν ο Καλάθης ήρθε στην Ελλάδα πόσο έπαιζε; Πλέον είναι ένας από τους πέντε παίκτες στην Ευρώπη, με σεβασμό στο ΝΒΑ. Είναι η πρώτη χρονιά του. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να περάσεις. Να μάθεις το επίπεδο της διοργάνωσης, την ατμόσφαιρα. Θα έχει αυτή την εμπειρία, όπως κάθε παίκτης. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Πιστεύω πραγματικά ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Για την κούραση του Πρίντεζη: «Είναι μία σωστή απορία. Τον χρειαζόμαστε τώρα μέχρι να βρούμε κάποιον παίκτη που να κάνει την δουλειά. Ο Λεμπρόν παίζει 82 παιχνίδια 36 λεπτά. Αυτός είναι ο Πρίντεζης».

Για την απουσία του Τουπάν: «Είναι ένα διάστημα της σεζόν. Μπορεί να σου λείψουν 1-2 παίκτες ή να παίξεις πλήρης με κάποια ομάδα. Έτσι είναι. Πρέπει να το ξεπεράσει. Ελπίζεις ότι οι παίκτες που είναι πίσω θα τον αναπληρώσουν. Ο Παπανικολάου έκανε σπουδαίο ματς με την Φενέρ. Ο Τίμα μας έδωσε καλά λεπτά. Ο Κώστας, χωρίς να φταίει, δεν είχε συμμετοχή στην επίθεση, αλλά έπαιξε καλή άμυνα. Περιμένω και ο Στρέλνιεκς να βρει ρυθμό για να είμαστε πλήρεις».