Οι δράστες ανάρτησαν απειλητικά κείμενα και βίντεο ακόμα και με τη στιγμή της δολοφονίας του Κύπριου Σολωμού Σολωμού από τους στρατιωτικούς του ψευδοκράτους (κάτω).

«Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους» είναι ένα από τα μηνύματα «των φασιστών εκ Τουρκίας», σύμφωνα με το σχόλιο του πρώην υπουργού Οικονομικών για την επίθεση.

Η εικόνα δείχνει τουρκική σημαία να ξεδιπλώνεται πάνω από ελληνική στην πρόσοψη κτιρίου, μπροστά από συγκεντρωμένο πλήθος.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σκάσε», ήταν η απάντηση της τουρκικής ομάδας χάκερ Ayyıldız Tim, όταν ο κ. Βαρουφάκης έγραψε ότι «ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

Οι εισβολείς αναρτούν ακόμη και τώρα βίντεο με σκηνές από τουρκικά σίριαλ που δείχνουν την κατάληψη της Αθήνας από τους Τούρκους, ενώ πανηγυρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «την επιτυχία» τους.

Επέλεξαν τον Γιάνη Βαροφάκη επειδή, όπως ισχυρίζονται, υποστηρίζει τον Γκιουλέν και τους «κούρδους τρομοκράτες του PKK».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από