temp 21 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Καραπαπάς: «Δεν τους κάνουν τώρα οι τακτικοί δικαστές;»
Ομάδα

Καραπαπάς: «Δεν τους κάνουν τώρα οι τακτικοί δικαστές;»

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για την απόφαση της Πάτρας, τόνισε πως κακώς συγκρίνονται και συνδυάζονται γεγονότα και διερωτήθηκε αν τώρα οι τακτικοί δικαστές κάνουν ή όχι

Για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όσα επακολούθησαν αυτής με την ατυχέστατη σύγκριση των όσων συνέβησαν στο ΟΑΚΑ αλλά και την προσπάθεια των γνωστών-άγνωστων να πιέσουν, αμφισβητώντας τώρα και τους τακτικούς δικαστές, μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των γεγονότων. Αναλυτικά όσα είπε:

“Σύμφωνα με κανονισμούς μόνο Φ.Α. και έκθεση παρατηρητή λαμβάνεται υπόψη και μόνο αν αναφέρεται κάτι σε αυτές, μπορεί να συμπληρωθεί από την έκθεση της αστυνομίας.

Εν προκειμένω, στην υπόθεση της ΑΕΚ η έκθεση της αστυνομίας ελήφθη υπόψη γιατί η έκθεση παρατηρητή στον αγώνα με την ΑΕΚ αναφέρει ότι 300 φίλαθλοι της ΑΕΚ έριχναν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες και μάρμαρα σε αστυνομικούς, εξερχόμενοι από τις θύρες 1 κ 35!

Και η έκθεση του παρατηρητή στην Πάτρα δεν λέει τίποτα για ρίψεις αντικειμένων. Αντιθέτως λέει το πρωτοφανές, ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο γιατρός του αγώνα κ. Δημητροπουλος ο οποίος έχει διατελέσει μάλιστα διαιτητής επι σειρά ετών “με προσέγγισε και μου ζήτησε με επίμονο και επιτακτικό τρόπο να σημειώσω στην έκθεση μου γεγονός που ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου, ότι έγιναν αυτά στους χώρους ευθύνης μου (δηλ. στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες κλπ.) και συγκεκριμένα ότι υπήρξε σοβαρός τραυματισμός ενός φιλάθλου, στον οποίο μου είπε ότι προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και πως αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Επειδή παρασυρθηκα από τα παραπάνω, συμπεριέλαβα την δήλωση του γιατρού στην έκθεση μου, χωρίς να γνωρίζω αν πράγματι συνέβη το εν λόγω περιστατικό”.

“Είναι δυνατόν κάποιοι να μην καταλαβαίνουν ή να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν; Στη μια περίπτωση έχουμε μια έκθεση παρατηρητή που λέει ότι 300 χουλιγκάνοι βγαίνουν απο τις εξέδρες στον περιβάλλοντα χώρο, πετάνε μολότοφ και ξαναμπαίνουν στις εξέδρες. Και η Έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. λέει το ίδιο! Στην άλλη έκθεση, στη δική μας, στην Πάτρα, ο παρατηρητής το μόνο που γράφει είναι για τραυματία που δεν είδε ο ίδιος αλλά τον είδε μόνο ο… γιατρός Δημητρόπουλος. Εκεί λοιπόν λαμβάνεται η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. υπόψιν και τι λέει; Ότι ΔΕΝ υπάρχει τραυματίας, ούτε αστυνομικός ούτε φίλαθλος! Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν λοιπόν;”

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν κλήθηκε για φθορές ούτε για ριψεις, κλήθηκε για τον πιθανό τραυματισμό. Και εκει συμπληρώνει, το ξαναλέω και η έκθεση της αστυνομίας που λέει ότι κανένας τραυματισμός δεν έγινε, ούτε φιλάθλου ούτε αστυνομικού”.

“Αν κάποιοι θέλουν η Αστυνομία να καθορίζει πρωταθλήματα δικαίωμά τους. Πέρυσι έτσι στερήθηκε ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είχε φύγει απο το γήπεδο και οι διαιτητές το ίδιο, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά και ένας τραυματίας από την… Καραολή Δημητρίου τοποθετήθηκε απο την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο γήπεδο και τιμωρηθήκαμε με –3”!

“Μόνο ο Ολυμπιακός είχε πει στα μέσα της προηγούμενης σεζόν και όταν ο κ. Βασιλειάδης είχε καλέσει τις ομάδες για τις μετακινήσεις, ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με τα –3. Όπως και έγινε!”

“Στην ουσία της υπόθεσης στην Πάτρα: Ήταν μια στημένη ιστορία και δεν το λέμε εμείς! Ήρθαν 2 αστυνομικοί της Πάτρας που ήταν στο γήπεδο και κατέθεσαν ενόρκως το περιστατικό του προβοκάτορα. Εν ενεργεία αστυνομικοί όχι συνταξιούχοι! Είναι επίσης μια μητέρα με παιδάκι με κινητικά προβλήματα και γονείς από την Πάτρα με τα παιδιά τους που καταθέτουν για τα πρωτοφανή γεγονότα κ την απρόκλητη επέμβαση της αστυνομίας. Ακόμα κ ο τραυματίας κατέθεσε στην αστυνομία κατά την ώρα του αγώνα ότι ο τραυματισμός του έγινε εκτός γηπέδου!”

“Τι θέλουν τέλος πάντων; Να μας αφαιρέσουν 60 βαθμούς; Ας το κάνουν να χαρούν οι Υπουργοί και οι Πρωθυπουργοί που θέλουν τον Ολυμπιακό εκτός Πρωταθλήματος!”

“Δεν έπιασε η τακτική της ΑΕΚ με το μπούλινγκ στους δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων, για δήθεν οσμές σκανδάλων και τώρα πάνε να πιέσουν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα! Ναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πρέπει να επιληφθεί για την στάση της ΑΕΚ που έλεγε ότι η ρίψη βομβών μολότοφ και μαρμάρων στους αστυνομικούς δεν είναι βίαιη πράξη, υποκινώντας τους θερμοκέφαλους να κάνουν πράξεις βίας. Εκεί πρέπει να επιληφθεί ο ποδοσφαρικός εισαγγελέας, όχι για να καταλύσει την ομόφωνη απόφαση 3 προέδρων πρωτοδικών με καριέρα στη δικαιοσύνη. Και εμείς μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έφαγε για κάψιμο καντίνας 15 χιλιάρικα ενώ εμείς 60 για μια απλή ένταση, αλλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, μας ακούνε φίλαθλοι που την Κυριακή θα είναι πάλι στο γήπεδο!

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων