Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική Mirror και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Γιουβέντους και την πορεία της τη φετινή σεζόν, τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που άλλαξε επίπεδο τους μπιανκονέρι, αλλά και την ευθύνη του να φοράει το Νο 10 στην πλάτη. Επίσης ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως  η Μεγάλη Κυρία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League από τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στη Γιουβέντους πάντα ο στόχος είναι ίδιος, να κερδίζουμε τίτλους. Είναι αλήθεια ότι φέτος το Champions League μοιάζει περισσότερο σαν εμμονή για εμάς αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως πάντα, και στις εγχώριες διοργανώσεις» δήλωσε αρχικά ο διεθνής Αργεντινός και συνέχισε: «Φέτος θα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το Champions League. Η παρουσία του Ρονάλντο μας έχει προσφέρει μια μεγάλη προοπτική. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φέτος παίζουμε πολύ καλά, έχοντας πετύχει σημαντικά γκολ μαζί για την Γιουβέντους.

Πέρσι παίξαμε απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και σχεδόν κερδίσαμε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε παίξει σε δύο τελικούς. Πιστεύω πως τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί, αλλά ήμασταν άτυχοι όπως συνέβη πέρσι στην Μαδρίτη. Ελπίζω φέτος να σταθούμε πιο τυχεροί.

Είναι μεγάλη ευθύνη το να φοράω το Νο.10 στη Γιουβέντους. Ήταν μια απόφαση του συλλόγου και είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για αυτό»