Η σημερινή αθώωση του Ολυμπιακού για τα μεγάλα επεισόδια στην Πάτρα, τα οποία έγιναν μέσα στις εξέδρες του Παμπελοπονησιακού Σταδίου, εξόργισαν την ΑΕΚ. Η διοίκηση της Ενωσης, με επίσημη θέση της αναφέρει ότι η ίδια, για πιο ελαφριά αδικήματα εκτός γηπέδου, εξοντώθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός για επεισόδια τους πληρώνουν απλά πρόστιμο…

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι το πρόβλημα δεν είναι η αθώωση του Ολυμπιακού, αλλά η άδικη απόφαση εις βάρος της ΑΕΚ και κάνουν λόγο για κατάλυση της ισονομίας και αλλοίωση του πρωταθλήματος.

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός» αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Ενωση.