Η Volkswagen κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση ενός μοντέλου της, χάρη στη νέα καμπάνια«Deal Days» , η οποία δίνει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος που σε ορισμένα μοντέλα φτάνει τα 4.000 ευρώ!

Ισχύει για όλο το Νοέμβριο, όπου ένας μεγάλος αριθμός από ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας μοντέλα, είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Για παράδειγμα, στο νέο  up! το όφελος φτάνει τα 450 €, στο Polo έως τα 800 € ενώ για το Golf τα 3.600 €.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα με τα Deal Days ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα Volkswagen 4All, που είναι ήδη σε ισχύ και το οποίο προσφέρει: Προνομιακό επιτόκιο 3,9%,  4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση,  4 χρόνια ασφάλιση και 4 χρόνια service.

Τα Deal Days θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Επίσης, ιδανική ευκαιρία γνωριμίας με τα μοντέλα της Volkswagen και εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς, αποτελεί και η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, που διοργανώνεται ήδη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών) και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας, τις καθημερινές 15:00 – 21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 21:00.