Η Μόνικα Λεβίνσκι αν και ήταν αρκετά προκλητική απέναντι στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, δεν είχε αντιληφθεί τον περιβόητο λεκέ που υπήρχε στο φόρεμά της μετά τις ιδιαίτερες στιγμές της μαζί του.

Σε αυτές και άλλες αποκαλύψεις προχωρά η 45χρονη σήμερα Μόνικα Λεβίνσκι, σε μια σειρά από ντοκιμαντέρ του A&E με τίτλο «The Clinton Affair».

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα New York post, σε ένα από τα επεισόδια η Λεβίνσκι δε διστάζει λεπτό να αποκαλύψει πως προσπαθούσε να τραβήξει το βλέμμα του Κλίντον και αναφέρει ότι «ενώ γνώριζα ότι φαινόταν το εσώρουχό μου, ενώ φορούσα παντελόνι δεν έκανα τίποτα για να το καλύψω, πέρασα από μπροστά του».

Παρά τις τολμηρές της κινήσεις, η ίδια δε γνώριζε ότι το φόρεμά της είχε ένα λεκέ που θα μαρτυρούσε τις ένοχες στιγμές της με τον πρόεδρο. Πίστευε μάλιστα ότι στο φόρεμα της είχε πέσει σάλτσα από σπανάκι. Αντιθέτως όμως, ο λεκές προέκυψε αφού η Λεβίνσκι κλήθηκε στο Λευκό Οίκο προκειμένου να λάβει το δώρο που της είχαν υποσχεθεί. Μπαίνοντας στο Οβάλ Γραφείο, όπου βρήκε τον Αμερικανό πρόεδρο με την γραμματέα του, αμέσως η δεύτερη αποχώρησε. Για τη Λεβίνσκι η παρουσία της γραμματέα κατά την είσοδο στο γραφείο ήταν εσκεμμένη προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα δώρα και τα κοπλιμέντα του προέδρου προς τη Λεβίνσκι ήταν αρκετά για τους οδηγήσουν λίγη ώρα μετά στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τη Λεβίνσκι, μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Κλίντον αντιστεκόταν στη γοητευτική γυναίκα, αλλά εκείνη την αποφάσισε να ενδώσει.

Υπενθυμίζεται πως το σκάνδαλο Λεβίνσκι ξέσπασε το 1998, όταν η νεαρή τότε γυναίκα έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο. Δημοσιεύματα διέρρευσαν κάνοντας λόγο για την ερωτική σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπιλ Κλίντον. Αν και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Κλίντον κατάφερε να αθωωθεί.