Τζίμι Μπάτλερ αντί Ντάριο Σάριτς και Ρόμπερτ Κόβινγκτον. Αυτό είναι το deal που… λύγισε τους Τίμπεργουλβς και στέλνει τον 29χρονο γκαρντ στην πόλη της Αδελφικής Αγάπης. Αυτό ήταν το τιτίβισμα του πάντα έγκυρου σε τέτοια θέματα Άντριαν Βονιαρόφσκι που επί της ουσίας έδωσε τέλος σε ένα σίριαλ που μας κράτησε συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι, με σχεδόν τις μισές ομάδες της Λίγκας να περνούν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά καμία να μην μπορεί να δελεάσει την ομάδα της Μινεσότα και τον Τομ Τίμποντο. Τελικά και οι δύο πλευρές φαίνεται να συνειδητοποίησαν πως η παράταση της συνεργασία τους δεν θα ωφελούσε κανέναν, με αποτέλεσμα η πρόταση των Φιλαδέλφια 76ερς να γίνεται αποδεκτή και τον δυναμικό swingman να ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ανταλλάγματα που προσφέρει η Φιλαδέλφια.

Πρώτα απ’ όλα ο Ντάριο Σάριτς. Ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τους Σίξερς από τη σεζόν 2016-2017. Στην τριτη του λοιπόν σεζόν στη Λίγκα έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ χρήσιμο ρολίστα με αρκετές παραστάσεις και συνολικά 172 παιχνίδια στα οποία αγωνίζεται κατά μέσο όρο 28.1 λεπτά, προσφέροντας 13.5 πόντους (42.7% εντός πεδιάς και 35.1% από το τρίποντο), 6.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ.

Μαζί με τον 24χρονο Κροάτη, το ίδιο δρομολόγιο θα κλάνει και ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον. Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ είναι ένας καλός σουτέρ τριών πόντων και γενικότερα αξιόπιστος σκόρερ που θα δώσει λύσεις στα λεπτά που βρίσκεται στο παρκέ. Αυτό μαρτυρούν και τα πεπραγμένα του στα 304 ματς που έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Χιούστον Ρόκετς (2013-2014) και των Φιλαδέλφια 76ερς (2014-μέχρι σήμερα), έχοντας 12.6 πόντους (40% εντός πεδιάς και 35.9 % στο τρίποντο), 5.5 ριμάουντ και 1.6 ασίστ στα 29.6 λεπτά που βρίσκεται στο παρκέ.