Ο επιθετικός της Άρσεναλ Ντάνι Γουέλμπεκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην ισοπαλία (0-0) με την Σπόρτινγκ στο Europa League, όπως δήλωσε ο Ουνάι Έμερι.

Ο Γουέλμπεκ, που έχει κληθεί στην ομάδα της Αγγλίας, πήδηξε για μια κεφαλιά στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά προσγειώθηκε άτσαλα, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος του.

Αμέσως του χορηγήθηκε μάσκα οξυγόνου από το ιατρικό προσωπικό, καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος, προτού να αποχωρησει με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Είναι η χειρότερη είδηση, πιστεύουμε ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό», δήλωσε ο Έμερι στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο 27χρονος Γουέλμπεκ, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με την ομάδα να περιμένει να ακούσει περισσότερα για την κατάστασή του.

«Ο τραυματισμός του είναι πλήγμα γι ‘αυτόν, για εμάς και για όλους», δήλωσε ο Έμερι, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Γουέλμπεκ στο βόρειο Λονδίνο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του τελειώνει αυτή τη σεζόν.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, έχει συμπεριλάβει τον Γουέλμπεκ στην εθνική Αγγλίας για το φιλικό με τις ΗΠΑ την επόμενη Πέμπτη και την Κροατία στο Natiosn League, τρεις ημέρες αργότερα στο Wembley.