Ο κορυφαίος, για πολλούς, κόουτς του ΝΒΑ, Στιβ Κερ, και ο σταρ των Ουόριορς, Στεφ Κάρι, «υποκλίθηκαν» στην αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς θριάμβευσαν με 134-111 επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μέσα στο Οκλαντ και ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 24 πόντους. Ο κόουτς των πρωταθλητών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Giannis μετά το παιχνίδι:

«Ο Γιάννης έκανε ό,τι κάνει κάθε βράδυ. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, όταν φέρνει την μπάλα στο δεξί του χέρι και επιτίθεται στο καλάθι, αλλά και όταν έχει γύρω του καλούς σουτέρ. Δημιουργεί πάντα προβλήματα στον αντίπαλο. Είναι καταπληκτικός παίκτης και θα κερδίσει πολλά φάουλ κάθε βράδυ. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να τον περιορίσεις.»

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Στεφ Κάρι, τόνισε: «Είναι πολύ δυνατός, πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια πάνω του και να έχεις πολλά κορμιά μπροστά του. Είναι πραγματικά μοναδικός και κυριαρχεί στο παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται με ποιον τρόπο μπορεί να επηρεάζει έναν αγώνα κάθε βράδυ. Βλέπεις όσα κάνει και σου πέφτει το σαγόνι! Ο τρόπος που καλύπτει αποστάσεις με ελάχιστα βήματα, ο τρόπος που τελειώνει τις φάσεις στο ζωγραφιστό και όλα αυτά που τον κάνουν έναν ξεχωριστό παίκτη.»

Να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο με τους 24 πόντους που σημείωσε στην επιβλητική νίκη των Μπακς επί των πρωταθλητών Ουόριορς μέσα στο Όκλαντ, έφθασε τους 7.000 πόντους στην καριέρα του και έπεται (ακόμη πιο σπουδαία) συνέχεια στο κουρφαίο πρωυάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.