Το  ΜΙΝΙ Electric Concept, ο προάγγελος της αμιγούς ηλεκτροκίνησης, αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τρίτη φορά παγκοσμίως στην φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 – 18 Νοεμβρίου.

Το πρωτότυπο όχημα προαναγγέλλει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής ΜΙΝΙ που θα ακολουθήσει το 2019.

Επίσης, στο μοντέρνο περίπτερο της, η ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μία πλούσια ποικιλία μοντέλων, όπως το νέο τρίθυρο MINI, το νέο πεντάθυρο MINI, το MINI Countryman, το MINICountryman Plug  In Hybrid καθώς το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο ΜΙΝΙ ElectricConcept.

Το περίπτερο της MINI (Νο. 17) θα χωρίζεται σε θεματικές ενότητες που θα βασίζονται στη φιλοσοφία της μάρκας. Στο MINI Corner θα παρουσιάζονται το νέο τρίθυρο ΜΙΝΙ, το νέο πεντάθυρο ΜΙΝΙ, και το MINI Countryman.

Στο MINI Electric Corner, θα βρίσκεται το πρωτότυπο MINI Electric Concept και το MINI Countryman Plug-In Hybrid που σηματοδοτούν για τη μάρκα νέες μορφές αστικής μετακίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων.

Στο χώρο του ΜΙΝΙ welcome area, οι επισκέπτες θα μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για test drive και να ενημερωθούν για προσφορές των μοντέλων ΜΙΝΙ.