Το βράδυ της Τετάρτης (07/11, 22:00) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο τη 4ης αγωνιστικής του Champions League. Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως «την αμφισβήτηση τη δημιουργήσατε εσείς», μίλησε για τη μέτρια περίοδο στην οποία βρίσκονται οι Βαυαροί και την ατομική ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο η ομάδα του Νίκο Κόβατς να υποτιμήσει την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο δύσκολα μπορεί να καθοδηγήσει τους παίκτες του: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο».

Για το αν είναι ευκαιρία μετά το ματς του Σαββάτου: «Την αμφισβήτηση τη δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δει ότι, παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς, δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

Για την κατάσταση της Μπάγερν: «Είδαμε το ματς με την Φράιμπουγκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Έχει καλούς και νέους παίκτες αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Όμως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο ψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

Για την κουβέντα μεταξύ των παικτών και τα πλάνα του προπονητή: «Η διάταξη μπορεί να μην έχει αλλάξει αλλά αλλάζει το στιλ. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή αλλά θα αποφασίσουμε μετά και την σημερινή προπόνηση. Για την συζήτηση των παικτών είναι κάτι που γίνεται. Έχοντας και καλά αποδυτήρια αυτό συμβαίνει».

Για το αν πιστεύει πως η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».