Ο χωρισμός του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών της χώρας Ματέο Σαλβίνι, με την ιταλίδα καλλονή παρουσιάστρια, Ελίζα Ιζοάρντι είναι το απόλυτο θέμα συζήτησης στην Ιταλία και όχι μόνο.

Ο χωρισμός του Σαλβίνι από την Ιζοάρντι, απασχολεί από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση τα media, πιο πολύ για τον τρόπο με τον οποίο η διάσημη παρουσιάστρια, αποφάσισε να χωρίσει τον Ματέο Σαλβίνι (μέσω Instagram) όσο και για το γεγονός ότι ο ίδιος Σαλβίνι της απάντησε μέσω Facebook.

Ο ιταλός αντιπρόεδρος, αποφάσισε λοιπόν να απαντήσει, μέσω Facebook, στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του και παρουσιάστριας του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε επίσημα χθες τον χωρισμό τους μέσω Instagram.

Ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε:

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια»