Με το γκολ του Χασάν στο 67′ ο Ολυμπιακός έφυγε από το Κλεάνθης ΒΙκελίδης με μία σπουδαία νίκη επί του Αρη (1-0). Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν καρδιά και χαρακτήρα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι μια πολύ σημαντική νίκη για τους πειραιώτες, καθώς μείωσαν την απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας στους τέσσερις βαθμούς. Παράλληλα με τη νίκη τους αυτή οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες βαθμών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Ο Ολυμπιακός πήρε το σπουδαίο τρίποντο έχοντας μια μαγική τετράδα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπολογίζουμε τον σκόρερ Χασάν, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα του. Οφείλει λοιπόν να σταθεί κάποιος στον εξαιρετικό Σα, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε τρεις σπουδαίες αποκρούσεις και έδινε ασφάλεια στην άμυνα του. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο, ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του.

Πολύ καλό ματς έκανε και ο Σισέ, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός«καθάρισε» σχεδόν όλες τις φάσεις στον αέρα. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι βασικός στο κέντρο άμυνας της ομάδας του λιμανιού. Πολύ καλό παιχνίδι (αμυντικά και δημιουργικά) και από τον Κούτρη, ο οποίος έχει άλλωστε και την ασίστ στον Χασάν στο 67′.

Τέλος οφείλει να επισημάνει κάποιος πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Νάτχο και πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και έδωσε ηρεμία και καλή κυκλοφορία μπάλας στους ερυθρόλευκους, σε μια βραδιά που ο Φορτούνης δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Από τα πόδια του Νάτχο άλλωστε ξεκίνησε η φάση του γκολ των ερυθρόλευκων, με μια τριαντάρα πάσα του διεθνούς μέσου στον Κούτρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του αλλά και δικαιωμένος με τις επιλογές του. Ο Χασάν πέτυχε το γκολ της νίκης, ο Κούτρης έκανε σπουδαίο ματς ενώ και η κίνηση του να περάσει στο ματς τον Νάχτο, δικαιώθηκε 100%. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 σε μια πολύ δύσκολη έδρα και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στον αγώνα με τη Ντουντελάνζ για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αυτό που είχαν θέσει ως στόχο πριν από την έναρξη του ματς. Εκμεταλλεύτηκαν τα «στραβοπατήματα» του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και κοιτάζουν μπροστά.

Άρης: Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Σιώπης (77΄Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία, Γκάμα (83΄Μαρτίνες), Ντιγκινί (76΄Ματίγια), Γιουνές

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε (84΄Καμαρά), Φορτούνης (88΄Τοροσίδης), Λάζαρος (58΄Νάτχο), Ποντένσε και Χασάν.