Νέα επίθεση εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εναντίον της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία περιείχε και αναφορά στον ίδιο.

Ο κ. Κοτζιάς κατηγόρησε για «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου τη ΝΔ» αναφορικά με το χρηματισμό του από τον Τζόρτζ Σόρος.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου. Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

https://twitter.com/NikosKotzias/status/1058822751325171712

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών:

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζορτζ Σόρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».