temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πετρούνιας: «Ολοι μαζί το πήραμε»
Ομάδα

Πετρούνιας: «Ολοι μαζί το πήραμε»

«Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας»

Ένας ταπεινός υπεραθλητής. Ένας μύθος της διπλανής πόρτας. Μετά το three -peat στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και το έννατο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο Λευτέρης Πετρούνιας έσπευσε να εκφράσει σε όλο τον κόσμο ένα μεγάλο  «ευχαριστώ» με ποστάρισμά του στο Facebook.

«Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους. Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!!»

Θυμίζουμε ότι ο Πετρούνιας νίκησε και τον… πόνο στον τελικό της Παρασκευής (2/11) στη Ντόχα του Κατάρ, αφού τη Δευτέρα το πρωί (5/11) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στον ώμο.

Διαβάστε επίσης: Πρωί πρωί στο χειρουργείο τη Δευτέρα ο υπεραθλητής Λ. Πετρούνιας

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων