Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Μπουντούτσνοστ εκτός έδρας (2/11, 20:00), σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια των πρασίνων.

Η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην Euroleague, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ δεν εφησυχάζει, τονίζοντας την σημαντικότητα του αγώνα. Παράλληλα σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας στάθηκε και στον Ματ Λοτζέσκι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός:

«Το παρελθόν πέρασε, πρέπει να μιλάμε για το τώρα. Είμαι στο 2-2, χάσαμε ένα παιχνίδι στον πόντο και ένα στην παράταση. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό είναι το σπορ. Άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι νωρίς και περίεργο για τελικό αλλά έτσι είναι. Πρέπει να κερδίσουμε. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με την Αρμάνι ήταν κοντά στο σκορ, με την Μακάμπι κέρδιζε μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Μπορεί να έχει 0-4 αλλά είναι καλή ομάδα.

Δεν έχω επίσημη ενημέρωση για το ρόστερ της Μπουντούτσνοστ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Ακόμα και αν πρέπει να προσαρμοστούμε θα είμαστε σίγουροι. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Λοτζέσκι, φέτος περισσότερο από ποτέ. Δεν θέλουμε όμως να βρίσκουμε δικαιολογία όταν χάνουμε».