Ο Άρης πάλεψε μέσα στην Βουλγαρία κόντρα στην Λουκόιλ Λέφσκι, ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο FIBA EUROPE CUP. Ανώτεροι σχεδόν σε όλο το ματς, οι γηπεδούχοι που πήραν διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, αντέδρασε ο Άρης στην δεύτερη περίοδο ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, αλλά η ανωτερότητα της Λουκόιλ Λέφσκι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 77-66. Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές έκανε η Λέφσκι, ενώ ο Άρης πλέον μετράει δυο ήττες στην διοργάνωση.

Με όπλο τα σουτ τριών πόντων στην αρχή του αγώνα η Λέφσκι πήρε γρήγορα τα ηνία της αναμέτρησης και σε συνδυασμό τα πολλά λάθη του Άρη, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με +12 για την Βουλγαρική ομάδα (24-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο δειλά-δειλά η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλεου ροκάνιζε την διαφορά και κατάφερε να μειώσει στους τρεις με 41-38 με καλάθι του Γκάρι Μπέλ. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς, με τρίποντο και πάλι του Αμερικανού. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι με ένα σερί 7-0 κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με μια διαφορά 7 πόντων (48-41).

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Λέφσκι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και σταδιακά έχτιζαν ξανά διψήφια διαφορά. Μάλιστα, το καλάθι του Ιβανόφ έστειλε την διαφορά στο +11 (55-44). Οι γηπεδούχοι είχαν βρει ρυθμό και συνδυασμό με την εξαιρετική τους άμυνα κατάφεραν να κλείσουν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 65-54.

Στην τελευταία περίοδο, η βουλγαρική ομάδα έλεγχε το ρυθμό και δεν άφησε τον Άρη να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει στο ματς. Έτσι, Λέφσκι κατάφερε να επικρατήσει του Άρη με 77-66 και να μείνει αήττητη στο FIBA EUROPE CUP.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 48-41, 65-54, 77-66