Αγνωστοι δράστες εκτέλεσαν το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας έναν 46χρονο άνδρα την ώρα που είχε βγει από το σπίτι του και είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Το θύμα δέχτηκε πολλές σφαίρες. Φαίνεται μάλιστα ότι είχε αντιληφθεί τους δράστες που τον είχαν πλησιάσει και επιχείρησε να διαφύγει ανοίγοντας την πόρτα του οχήματος. Δεν τα κατάφερε όμως αφού οι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν όπως εκείτετο αιμόφυρτος στο δρόμο σκοτώνοντάς τον.

Ελάχιστα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση έφτασε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας ο πατέρας του θύματος, που με αγωνία άρχισε να ρωτά: «Πείτε μου, είναι καλά ο γιος μου; Τι συνέβη στο γιο μου».

Πρόκειται για τη δεύτερη εκτέλεση μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες που γίνεται στην Αττική. Το θύμα βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο (Smart) όταν τον πλησίασαν οι δράστες και άρχισαν να τον πυροβολούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον καταιγισμό σφαιρών, τέσσερις εξ αυτών στάθηκαν μοιραίες καθώς διαπέρασαν το θύμα στην πλάτη και στο στήθος. Αστυνομικοί που βρήκαν τους κάλυκες των δολοφόνων στο δρόμο αντελήφθησαν ότι η εκτέλεση έγινε από ένα πυροβόλο όπλο, πιθανώς καλάσνικοφ.

Ο 46χρονος ήταν επιχειρηματίας, μέτοχος σε γνωστή εταιρεία security, στα Νότια Προάστια. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αυστραλιανές και τις ελληνικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Με καταγωγή από την Αυστραλία είχε το προσωνύμιο «Αυστραλός» Ηταν επίσης σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δολοφονία αυτή εντάσσεται στο ανελέητο πόλεμο μεταξύ συμμοριών της νύχτας που έχει ξεσπάσει στην Αττική τους τελευταίους μήνες, ή πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Ηδη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών διερευνούν τις υποθέσεις με ναρκωτικά στις οποίες είχε αναμιχθεί ο 46χρονος προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν εμπλεκόμενα πρόσωπα της νύχτας σε αυτά τα περιστατικά, που να ήθελαν νεκρό τον επιχειρηματία.

Ο ίδιος πάντως ήταν ένας άνθρωπος που συχνά τον τελευταίο καιρό «κοσμούσε» τις σελίδες λάιφ στάιλ περιοδικών και σχετικών διαδικτυακών τόπων, με φωτογραφίες που έδειχναν τον ίδιο με την γυναίκα του και τα μικρά παιδιά του.