Ο Ζοσέ Σα μίλησε στην κάμερα της NOVA για την απόφαση του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ήταν εύκολο να επιλέξει έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Επίσης ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, αλλά και στις επόμενες αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι το ματς με την Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και τύχης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού:

Αφού χαιρέτησε στα ελληνικά «καλημέρα» ρωτήθηκε αν είναι εύκολη γλώσσα… «Πολύ δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά».

Πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα; «Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα, αρέσει και στην οικογένειά μου».

Στον Ολυμπιακό; «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία, οι συνθήκες εργασίας εδώ είναι άριστες, είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος».

Η θέση του τερματοφύλακα, εύκολη; «Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα, χρειάζεται θάρρος».

Η συνεργασία σου με τον Γιαννιώτη, πώς είναι; «Πολύ καλή είναι η συνεργασία που έχω με τον Γιαννιώτη, όλοι οι τερματοφύλακες δουλεύουν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος».

Τι λες για τον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα; «Δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να νικήσουμε τον Απόλλωνα».

Τι έλειψε στα ματς στα οποία δεν νικήσατε; «Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, νομίζω ότι σε κάποια ματς έλειπε η αυτοπεποίθηση, τώρα είμαστε πολύ καλά και έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το ματς στην Ευρώπη».

Είναι και θέμα τύχης πιστεύεις, έλειψε η τύχη στον Ολυμπιακό; «Η αλήθεια είναι ότι έλειπε η τύχη σε κάποιους αγώνες και στο ποδόσφαιρο η τύχη χρειάζεται για να φτάσεις στη νίκη».

Τι πιστεύεις για τον ανταγωνισμό στην ομάδα; «Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι μεγάλος, πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν ποιότητα , ο προπονητής έχει πολλές λύσεις και αυτό ισχύει και στους τερματοφύλακες, υπάρχουν τρεις εξαιρετικοί τερματοφύλακες».

Πολλά ματς σε πολλά μέτωπα για την ομάδα σου: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι να νικάει παντού, σε όλες τις διοργανώσεις, θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, παίζουμε παντού για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος».

Ποιος είναι ο δικός σου στόχος; «Θέλω να παίζω, δουλεύω καλά και θέλω να διεκδικήσω τη θέση μου στην ενδεκάδα».

Εύκολη η απόφασή σου να έρθεις στον Ολυμπιακό; «Ήταν πραγματική εύκολη η απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλος σύλλογος».