Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και η εικόνα των ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, φανερώνει την απογοήτευση τους για την βαθμολογική απώλεια στο Γεντί Κουλέ.

Όπως αποκάλυψε to10.gr ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα μείνουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μέχρι την αναχώρηση για το Λουξεμβούργο ώστε να συζητήσουν σαν ομάδα.

Έχει μάλιστα σημασία ν’ αναφέρουμε τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να μείνουν τις δύο επόμενες μέρες στο Ρέντη. «Καταλαβαίνουμε την απόφαση του προπονητή. Θα μιλήσουμε σαν ομάδα και θ΄ ακούσουμε προσεκτικά όσα θα μας πει ο Μαρτίνς», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού και πρόσθεταν. «Ο προπονητής είναι πάντα αυτός που αποφασίζει και καταλαβαίνουμε πως είναι και αυτός πικραμένος από το αποτέλεσμα όπως κι εμείς».

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας έλεγαν ότι τα όσα θα ειπωθούν στο Ρέντη αυτές τις δύο μέρες, θα βοηθήσουν την ομάδα του λιμανιού να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. «Πρέπει να μιλήσουμε» έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες.

Πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι  ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αρχικά σκεφτεί να μιλήσει στους παίκτες στα αποδυτήρια του γηπέδου. Βλέποντας όμως την απογοήτευση των ερυθρόλευκων θεώρησε (και σωστά έπραξε) πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στους παίκτες του.

Εκείνη την στιγμή η ένταση ήταν μεγάλη και είναι προφανές πως ο Μαρτίνς δεν ήθελε να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του. Γι΄αυτό τον λόγο ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση του να μείνουν τις δύο επόμενες μέρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Θα τα πούμε όλα στο Ρέντη» είπε ο Μαρτίνς στους παίκτες του και οι ερυθρόλευκοι ξέρουν καλά ότι έχουν ν’ ακούσουν πολλές παρατηρήσεις από τον προπονητή τους.