Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2010, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην κοπέλα ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε προ ημερών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, «από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Δ.Ε.Ε. προέκυψε ότι το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018 ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/6/2010 στο Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας».

Γυναίκα που γνώριζε την όμορφη κοπέλα περιγράφει στο STAR τον εφιάλτη που ζούσε η Αγγελική στα χέρια του φίλου της.

«Ήρθε ο κύριος με το μηχανάκι, κατέβηκε η Αγγελική, της έδωσε ένα χαστούκι και της ζήτησε να ανέβει πάνω στη γριά, να πάρει λεφτά και να ξακατέβει», είπε η γυναίκα.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας της όμορφης Αγγελικής είναι αποκαλυπτική. Είχε δει πολλές φορές τον 54χρονο να κακοποιεί την όμορφη κοπέλα.«Αυτό έγινε πολλές φορές, κάμποσες μπορώ να πω. Την χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου! Θυμάμαι την μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν: ‘’παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει!’’»

Οι χειρότεροι φόβοι της μητέρας της Αγγελικής Πεπόνη φαίνεται να επαληθεύονται. Μετά το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, οι αρχές βρήκαν και οστά.