Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη. Εκτός και ο Μαλεζάς. Δύο ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τους έχει στις πρώτες επιλογές του για την άμυνα. Και μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά φέτος νιώθει άτι… πρωταθλητισμού; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο κυπελλούχος τον Γενάρη θα προχωρήσει σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Θα προσθέσει στο δυναμικό του έναν στόπερ που θα μπορεί να μπει στην εξίσωση πλάι σε Βαρέλα και Κρέσπο ώστε ο ΠΑΟΚ να λύσει ένα πρόβλημα που αυτή τη στιγμή, καλύπτεται, αλλά που κανείς δεν λέει πως δεν υφίσταται.

Και μιας και ήδη έγινε η πρώτη κίνηση με θέα στον Γενάρη; Σας ενημερώνουμε προκαταβολικά πως αυτή δεν αφορά στον Όγκνιες Βράνιες που μια χαρά…ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς στις Βρυξέλλες τίποτα δεν του πάει καλά. Δεν είναι μόνο η «ρήτρα» που έχει με την ΑΕΚ, που δεν επιτρέπει σε αυτή την ιστορία, σε αυτό το φλερτ να προχωρήσει. Είναι κυρίως ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει παίκτη που θα στείλει στον πάγκο έναν εκ των Βαρέλα ή Κρέσπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ