Ο Ρος Μπάρκλεϊ ισοφάρισε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων και η Τσέλσι με το 2-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε αήττητη για ένατο παιχνίδι, στην Premier League. κάτι που είχε να συμβεί το 2005 και 2006, με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο. Αυτή τη φορά, το κατάφερε να τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Το γκολ του Μπάρκλεϊ ακολούθησε… χαμός στους πάγκους. Ο Μουρίνιο καθόταν ήρεμος, όταν κάποιος από τον τιμ της Τσέλσι του έκανε κάποια κίνηση και στη συνέχεια έφυγε προς τα αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος έτρεξε για τον προλάβει,αλλά τον εμπόδισαν οι άνδρες της ασφαλείας. Αλλα και μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Μουρίνιο άκουσε κάτι από την εξέδρα και απάντησε δείχνοντας τον αριθμό τρία με τα δάκτυλα του, όσοι και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει με την Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν προηγήθηκαν στο 21′ με κεφαλιά του Ρούντιγκερ και έλεγχε το ματς σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Το β’ μέρος, ανήκει στη Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Αντονι Μαρσιάλ (55′ και 73′) και ‘εφτασε πολύ κοντά να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Στάμφορντ Μπριζ μετά από έξι χρόνια. Ομως, η Μπάρκλεϊ είχε διαφορετική γνώμη,ισοφαρίζοντας στο 90+8.