Ειδικές μειωμένες τιμές για τους επιβάτες της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, Cobalt Air, που ανέστειλε τις πτήσεις της, ανακοίνωσαν η Aegean και η Olympic Air.

Ειδικότερα, Aegean και Olympic Air προσφέρουν ήδη ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων) για τις απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, ειδικοί ναύλοι προσφέρονται από την Aegean και προς όλους τους άλλους προορισμούς του εξωτερικού, προς τους οποίους «πετούσε» η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτός και Λονδίνο. Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30.11.2018, με την περίοδο του ταξιδιού να αφορά το ίδιο διάστημα.

Παράλληλα, η Aegean και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων τους από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς μέχρι και τις 27.10.2018, προστίθεται καθημερινά μια έκτακτη πτήση στο δρομολόγιο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρεις έκτακτες πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα. Επιπλέον, η εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις (όταν και εφόσον μπορεί), με μεγαλύτερο τύπο αεροσκαφών αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.

Ο χαμηλού κόστους κυπριακός αερομεταφορέας Cobalt ανέστειλε τη λειτουργία του, έπειτα από δύο χρόνια λειτουργίας, ακυρώνοντας όλες τις πτήσεις του λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Τετάρτης. Η εταιρία απασχολούσε 200 άτομα και πραγματοποιούσε πτήσεις από την Κύπρο προς 23 αεροδρόμια, ανάμεσα στα οποία το Χίθροου, το Στάστεντ, το Γκάτουικ και το Μάντσεστερ. Πρόσφατα είχε προσθέσει business class και πρόγραμμα συχνών πτήσεων.

Διαβάστε επίσης:

COBALT : Στον αέρα οι επιβάτες μετά το ηχηρό «λουκέτο» της αεροπορικής