Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League η ΑΕΚ υποδέχεται την σπουδαία Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί έχουν ήδη πάρει όσα εισιτήρια δικαιούνται και στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περισσότεροι από 3.000 φίλοι των Βαυαρών, οι οποίοι θα βρίσκονται στις Θύρες 20-22. Παράλληλα, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας έχουν πάρει και κάποια καλά εισιτήρια (350 ευρώ) για τους χορηγούς τους.

Η Μπάγερν θα έρθει πάνοπλη στην Αθήνα, αφού με την αποστολή των Βαυαρών θα έρθει τόσο το πούλμαν, όσο και το βαν της ομάδας, μέχρι και η… μασκότ τους, ο Μπέρνι. Παράλληλα, οι Γερμανοί θα φέρουν τουλάχιστον τέσσερα γερμανικά ραδιόφωνα, ενώ η τηλεόρασή τους ετοιμάζεται για πολυπρόσωπη αποστολή με όλο τον τεχνικό εξοπλισμό μιας και θα κάνει τη δική της παραγωγή στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα παραχωρήσει την σουίτα της διοίκησης της στην Μπάγερν Μονάχου για τους επίσημους και τους σπουδαίους Ούλι Χένες (πρόεδρος) και Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε (διευθύνων σύμβουλος) την καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Επίσης, οι Γερμανοί έχουν ζητήσει το προπονητικό στα Σπάτα για ξεμούδιασμα την ημέρα του αγώνα (Τρίτη), ενώ είναι πιθανό να το χρειαστούν και την επόμενη για αποκατάσταση λίγο πριν η αποστολή τους μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Γερμανία.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ και το γραφείο Τύπου έχουν ετοιμάσει για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου ειδικό booklet, με όλη την παρουσίαση του ΟΑΚΑ και όλων των επιμέρους θεμάτων του αγώνα, προκειμένου να το παραδώσει στους ανθρώπους των Βαυαρών. Οι Γερμανοί θα έχουν στα χέρια τους όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται να ξέρουν, για την ασφάλεια, τα εισιτήρια, τις θέσεις στο ΟΑΚΑ, τα δημοσιογραφικά, τις υπηρεσίες Τύπου και όλα τα σχετικά.