Ακόμη ένα σημαντικό τρόπαιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος πρωταθλητής, τη Δευτέρα θα ανέβει στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης (από το Νο 3), κατέκτησε το Masters 1000 που φιλοξενήθηκε στην Σανγκάη, επικρατώντας στον τελικό του Κροάτη Μπόρα Τσόριτς με 6-3, 6-4.
Ο Τζόκοβιτς, αφήνει οριστικά πίσω του την αγωνιστική κάμψη του 2017, τους τραυματισμούς και την χειρουργική επέμβαση, καθώς εφέτος κατέκτησε το Γουίμπλεντον και το US Open, έχοντας πλέον ως αποκλειστικό στόχο την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

- Τρόμος μέρα μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-σοκ από την επίθεση σε γυναίκα – «Με έριξε κάτω και μου άρπαζε την τσάντα»
- Χανιά: Αγωνία για τον 77χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου σκαφών – Έχει υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματός του (φωτό, βίντεο)
- Ένας 18χρονος στην Πάτρα παρίστανε το θύμα βιασμού κινητοποιώντας την Αστυνομία – Κατέληξε με χειροπέδες







